Tuesday, August 19, 2008

INDEX

01) A-1 Mutton frilly chops
02) Alu Ka Palda (Himachali)
03) Alu ko achar (Nepali)
04) Alu Ki Kheer
05) Anda ko achar (Nepali)
06) Bhutwa (Nepali)
07) Biscuit Balls
08) Brain Masala
09) Carrot salad
10) Chara / Masu ko Tandruk (Nepali)
11) Chicken Butter Masala
12) Chocolate Crunchies
13) Chocolate - plain & with filling
14) Cocoa Peanut Balls
15) Corn Crumble Bake
16) Dal Dhokli (Gujarati)
17) Dhakni (Nepali)
18) Doodh Poha
19) Egg Barra
20) Egg Halwa
21) Farsi Masu
22) Fish fry - dry masala
23) Floating Island Dessert
24) Gajar Ka halwa
25) Garam Masala
26) Gujarati Batata 'Pattice'
27) Gujarati Dal
28) Holi No Ladwo (Gujarati sweet)
29) Jeeru-Marri Fish
30) Kadhai matar - panir
31) Kadhai Murg
32) Kashmiri Alu Dum
33) Kashmiri Dry Mutton
34) Kathal Curry
35) Khada Masala meat
36) Kofta in dahi
37) Kofta - Naniji style
38) Lauki ka halwa
39) Lauki Ki Icecream
40) Madra (Himachali)
41) Makai -na-puda (chilla): corn pancakes
42)Makai - ni Khees ( Gujarati)
43) Makai Tareko (Nepali)
44) Malpoa
45) Mango Puris
46) Marshmallow
47) Mawa stuffed Karela
48) Minty Mutton Rassawala
49) Moola ko achar (Nepali)
50) Mughlai Coconut Sauce/ Gravy
51) Mutton Curry (different style)
52) Mutton Korma Jhal Fareizee
53) Mutton Pickle
54) Mutton Potato Chops
55) Nepali Fish Masala
56) Nepali Pulao
57) Panir Makhani
58) Pantra / Patod (Gujarati)
59) Papaya platters
60) Papri ma meat
61) Parwal-ki-mithai
62) Parwal stuffed with keema
63) Prawn chops
64) Prawn curry
65) Punjabi / Feni ( Nepali)
66) Raspberry Walnut Slice
67) Sabudana stuffed parathas
68) Sada Bhindi jhol
69) Sel Roti (Nepali)
70) Spring Onion sabji
71) Sweet Drumsticks (Gujarati)
72) Tamatar ko Achar (Nepali)
73) Thandai
74) Tori Meat
75) Undhiyun
76) Vegetable Pickle (Punjabi)

No comments: